SMART BUILDING INVEST

Naam
SMART BUILDING INVEST
Adres
Damstraat 1 bus 2
9800 DEINZE
Tel
09/3830676
Ondernemingsnummer
0452 540 830
activiteiten
Woningbouw - appartementen
Openingsuren

Ma - do : 9u - 12u en 13u30 - 18u
Vrij : 9u - 12u en 13u30 - 17u30

Info

NV Smart Building Invest is een bouwonderneming die gegroeid is uit jarenlange ervaring in het vastgoedwezen. De zaakvoerders waren aanvankelijk de contactpersonen tussen projectontwikkelaars in de regio Gent en kopers. Door op regelmatige basis met nieuwbouwprojecten en de bouwsector geconfronteerd te worden is de passie voor het bouwen jaar na jaar gegroeid.
Ondertussen, sinds 2004, heeft NV Smart Building Invest zich op de markt geprofileerd als een ontwikkelaar die op locaties met niveau, kwaliteit tracht te realiseren.

Bij het concipiëren van uw droomwoning denkt NV Smart Building Invest steeds vooruit. Ons bouwteam hecht veel belang aan ecologisch bouwen en gaat daarbij steeds een stap verder dan de huidige regelgeving.

En niet alleen uw ecologische voetafdruk is bij NV Smart Building Invest van belang... Ook wat design en creativiteit betreft, gaan de bouwstenen bij elk project opnieuw een originele dialoog aan om zo tot een bijzonder ontwerp te komen, dat alle specifieke wensen of verwachtingen zal inlossen...