Infolinks

Bouwgids Online

Voor wie bouw- of verbouwplannen heeft of een bestaande woning wil kopen is goed informeren de boodschap!
Aan de hand van 11 aan de bouw gerelateerde thema’s leiden we je naar de meest betrouwbare info op sites van overheden, officiële instanties en vakorganisaties. Ook als meer ervaren surfer ontdek je snel hoeveel informatie achter de voorgestelde links verborgen zit.

In elke fase van het bouw of verbouwproces zijn er andere thema’s waar je aandacht naartoe gaat. Zo is de allereerste stap vaak, wat kan ik lenen? Onder ‘lenen’ geven we een overzicht van de mogelijkheden en linken we door naar banken of onafhankelijke adviseurs. Heb je net een huis gekocht en staat er een grondige renovatie/verbouwing op het programma dan bekijk je bv. welke documenten je nodig hebt, waar je stedenbouwkundig op moet letten, hoe maak ik de woning energiezuinig, … Ook deze thema’s kan je bekijken/uitdiepen met de daar bijbehorende linken.

Let wel op!
Als bezoeker van de sites wordt je geacht zelf de geschiktheid en de deugdelijkheid van de informatie voor uw bepaald doel vast te stellen. De informatie, gegeven naar beste vermogen, doet nooit rechten ontstaan waarop je je kan beroepen of een procedure opstarten.

THEMATISCH OVERZICHT