BOSTOEN NV

Naam
BOSTOEN NV
Adres
Koninginnelaan 2-3
9031 GENT
Tel
09/2161616
Fax
09/2272327
Ondernemingsnummer
0413 059 454
activiteiten
Totaalconcept bouwen
Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u30

Website
Info

Bostoen is een familiebedrijf met diepe wortels in de bouwsector. Bostoen is in al die jaren uitgegroeid tot dé referentie voor bouwen in Vlaanderen. Het staat al jaren garant voor kwaliteitsvolle woningen, naar het budget van het doorsnee Vlaamse gezin. Bij Bostoen staan zowel een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding als de aandacht voor de individuele wensen van de klant centraal.
Bostoen bouwt zowel gecertificeerde passief nieuwbouw volgens het innovatieve passiefconcept, energievriendelijke woningen, als appartementen. En dit zowel binnen haar eigen projecten als op maat en op grond van de klant. Daarnaast biedt Bostoen ook bouwgronden aan. Vanuit haar kennis van de markt en jarenlange vakmanschap, richtte Bostoen in 2013 voor bestaande woningeigenaars een divisie verbouwingen op.
Met zijn passiefhuizen en Natuurbuurten bevestigt Bostoen dat het een voortrekker is op de Vlaamse en Europese nieuwbouwmarkt, met een duidelijke visie op de toekomst.

Alles kan met Bostoen! Van bouwen tot verbouwen. Van energievriendelijk tot Passief. Op uw of onze grond. Binnen elke woonstijl en voor elk budget.