Bouwbeurs Vlaanderen

In dit deel van onze site creëren wij onze eigen virtuele bouwbeurs. Je treft er alle aannemers, fabrikanten, … aan die je ook op de belangrijkste Vlaamse bouwbeurzen kan terugvinden.

Bouwbeurs Vlaanderen Online is de plaats waar je 24/7 kan rondslenteren om jouw vakman te vinden. We stellen aannemers en diensten in de bouw uitgebreid voor met alle contactinfo, een advertentie, een productbeschrijving, opvallende foto’s van hun realisaties, brochures en eventueel een filmpje. Natuurlijk zijn er actieve links naar eigen websites en sociale media voorzien om nog meer informatie te vinden.

Als (ver)bouwer bieden wij je het ganse jaar door en op elk moment, online alle info die je op een bouwbeurs ontdekt.

Ben je naar een specifieke aannemer op zoek, raadpleeg dan de zoekmodule

Immo

Wil je een onroerend goed verkopen, dan komt daar heel wat bij kijken. Gelukkig kan je dan een beroep doen op de uitvoerige expertise van een vastgoedmakelaar.

Hij of zij is dagelijks met deze materie bezig, is juridisch onderlegt en kent de moeilijke euvels en gevoeligheden. Je kan gerust je vertrouwen geven aan een makelaar want de uitoefening van het beroep wordt streng gereglementeerd door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.

Dankzij dit toezicht door het BIV, is de erkende (BIV) vastgoedmakelaar een onbetwiste meerwaarde.
Reële verkoopprijzen schatten, financieringen begeleiden, inzamelen van de noodzakelijke documenten en attesten, vertrouwd zijn met de wetgeving, onderhandelen, mensen samenbrengen, … behoren tot de dienstverlening.

De vastgoedmakelaar-bemiddelaar is de persoon die professioneel koper en verkoper bij elkaar brengt.

 

Naam
Bouwbeurs Online